Melodifestivalen

Det är märkligt hur ett program som den svenska uttagningen av låtar till melodifestivalen berör människor. Eller är det bara media som vanligt som förstorar upp det? Vi är ju vana - eller vi borde vara vana och ta med i beräkningen - att hela folket inte är  "rasande" men visst, det förekommer kritik lite här och där. Smaken är ju som ......

Men när man går in på Aftonbladets hemsida så kan man tro att folkets uppror efter gårdagens program kan jämföras med det som hände på Tahrirtorget i Egypten.

Dans med Jörgen?

Telefonen ringde och jag svarade. En mansröst sa "Hej, det är Jörgen". "Vilken Jörgen?" sa jag. "Vi brukar dansa i Parken" sa han. "Jag känner ingen som heter Jörgen". "Jaha, så du kommer inte ihåg mig". "Det är inget fel på mitt minne och jag har aldrig dansat i Parken". Han trodde att jag ljög. Jag hörde det på rösten.

Allvarligt - jag har aldrig varit på dans i Parken. Eller har jag? Jag började nästan tro själv att jag hade varit där. Eller det kanske var den andra jag, mr Hyde (eller dr Jekyll kanske).


RSS 2.0